Társulat

A LedDance Hungary™ magyarország első led táncos csapata. 

Saját repertoárját bővítve immár partnercsoportok és produkciók által széles körben nyújt a táncműsorok iránt érdeklődő megrendelők számára szinte valamennyi műfajban minőségi nívós produkciókat!

A tradíciókat ápolva, a hagyományokat tovább örökítve az innovatív, fiatalos és modern kor igényeihez igazodva nyújt lenyűgoző élményeket a közönség számára valamennyi műsorunk!

Különböző stílusokban, számtalan zenei műfajban, különleges eszközökkel, színpadi látványelemekkel tarkított előadások, saját fejlesztésű szabadalmazott kellékek teszik egésszé a produkciókat.

A "led dance" egyedi látványtánc magyarországi meghonosítóiként az ország legnívósabb rendezvényein, országos és nemzetközi óriásvállalatok kis és nagyrendezvényein is számtalanszor szerepeltek már. További műfajokban is megjelennek ledes eszközök, illetve innovatív megoldások. A tradicionális népi műsorokon át a pezsgő latin tánc show-k élményén keresztül a légtornászokig.

Különleges jelmezek és kosztümök, világító botok, gömbök és legyezők. Lenyűgöző látványelemek. Lézer, fényfestés, projectoros tánc és még megyannyi különlegesség amelyek megtalálhatóak a táncos palettán.

További extra tartalmakért látogasson el facebook oldalunkra.